Τ.Τσαντρίζου: Δεν δέχομαι ότι ένας ιός θα παγώσει τις ιδέες μας (VIDEO)

Για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τη γενικότερη θέση της γυναίκας στην οικονομία, μίλησε στο GRTimes.gr, η κα. Τζίνα Τσαντρίζου, Πρόεδρος της Εταιρίας καυσίμων Κουμουλάς Α.Ε, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Συνέντευξη: Μαριαλένα Τσόγκα

Δυναμικές, έξυπνες και δραστήριες οι γυναίκες του επιχειρηματικού κλάδου, αποδεικνύουν περίτρανα ότι…Sky is the limit. Οι προκλήσεις πολλές, οι τρικλοποδιές ακόμα περισσότερες…ωστόσο τίποτα δεν είναι ικανό να τις εμποδίσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

«Υπάρχουν δυσκολίες αλλά τολμάμε»

Η κυρία Τζίνα Τσαντρίζου, Πρόεδρος της Εταιρίας καυσίμων Κουμουλάς Α.Ε και μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που γιορτάζεται σήμερα, μιλά στο GR.Times για τη σημασία της παρουσίας της γυναίκας στον επιχειρηματικό κλάδο και αναφέρεται ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. «Ο κορωνοϊός να μη μας σταματήσει…να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε μέσα από τις δυσκολίες[…] δεν δέχομαι ότι ένας ιός θα παγώσει τις ιδέες μας[…] πρέπει επιτέλους να πάψουν οι διαχωρισμοί ανδρών-γυναικών» δηλώνει δίνοντας μαθήματα αισιοδοξίας.

Δείτε τη συνέντευξη:

Πηγή: GR Times