Με την «1η Η&Κ ΑΕΒΕ Ανάβαση Μαλίων» ξεκινάει το Κύπελλο !

32 πληρώματα θα λάβουν μέρος στον σημερινό αγώνα…

Στην «1η Η&Κ ΑΕΒΕ Ανάβαση Μαλίων» στρέφονται σήμερα τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς ξαναρχίζει η αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα! Πρόκειται για τον εναρκτήριο αγώνα του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης και αναμένεται με αυξημένο ενδιαφέρον.
Από τη διαδικασία του διοικητικού και τεχνικού ελέγχου πέρασαν χθες με επιτυχία 32 συμμετέχοντες.

Ο Μαρίνος Φίλικας δεν εμφανίστηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων στο Ford Escort Cosworth και δεν θα εκκινήσει τον αγώνα.
Ο εναρκτήριος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης είναι μονοήμερος, με τη διαδρομή να κλείνει στις 09:30 το πρωΐ της Κυριακής 16 Μαΐου ώστε μια ώρα αργότερα στις 10:30 να ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.
Μετά το τέλος της διαδικασίας, στις 14:00 θα δοθεί η εκκίνηση των δυο σκελών του επίσημου αγώνα.


Η Ανάβαση Μαλίων θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε)
Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Πηγή: Νέα Κρήτη
Η Super Creta Gas εύχεται καλή επιτυχία και καλό τερματισμό στο Γιώργο Αναπολιoτάκη A.R.T – Anapoliotakis Rally Team #FordFiestaR5 αλλά και σε όλα τα πληρώματα που θα συμμετέχουν!