Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Σηματοδοτούμε με πολιτικές διοίκησης, ανθρωπίνου δυναμικού και με δράσεις μας μία διαφορετική προσέγγιση σε θέματα όπως η κοινωνία, το περιβάλλον, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός  και η ποιότητα ζωής.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον, υποστηρίζουμε δράσεις θεσμών και διοργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που ευαισθητοποιούν, ενημερώνουν και ενδυναμώνουν, αρωγοί  μέσω συνεργιών στην κοινωνική - περιβαλλοντικής - πολιτιστική και επιχειρηματική αειφορία και Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Και φέτος το ΠΑΣΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης ! Βοηθάμε τα παιδιά ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ !

Ενισχύουμε τους κερματοσυλλέκτες των Παιδικών Χωριών SOS που έχουν τοποθετηθεί για αυτόν τον σκοπό, απλά με την επίσκεψη σας σε ένα από τα τρία πρατήρια μας :

  • Πρατήριο ΕΚΟ στη Λ. Ματθαιάκη 58
  • Πρατήριο REVOIL στη Λ. Κνωσσού 64  ΚΑΙ στο
  • ΝΕΟ μας Πρατήριο EKO στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Οδός Α΄

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΖΙ»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ !

Με μοναδικό σκοπό να καλύψουμε την ανάγκη κάθε παιδιού που υποστηρίζεται από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Ηρακλείου, να γιορτάσει τον ερχομό του Νέου Έτους με ένα καινούριο παιχνίδι, τα Παιδικά Χωριά SOS ενώνουμε δυνάμεις 

Στην Κρήτη, το έργο των Παιδικών Χωριών SOS  ξεκίνησε στο Ηράκλειο το 2012 με τη δημιουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με στόχο την υποστήριξη της οικογένειας που είναι σε κρίση, μέσω του οποίου έχουν λάβει ουσιαστική υποστήριξη πάνω από 950 οικογένειες και 2050 παιδιά.

Σκοπός της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας είναι η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής πρόληψης στο πλαίσιο της υποστήριξης και ενδυνάμωσης της βιολογικής οικογένειας έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διάλυσής της και κατά συνέπεια η ένταξη των παιδιών σε δομές ιδρυματικής φιλοξενίας.

Οι υπηρεσίες που παρέχει δωρεάν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας είναι οι εξής: Εκτίμηση , Διάγνωση παιδιών και γονέων, Συστηματική συμβουλευτική γονέων, Ψυχολογική υποστήριξη, Ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, Εκπαιδευτική στήριξη, Δημιουργική απασχόληση & Υλική βοήθεια.

Παράλληλα, από την αρχή του 2018 ξεκίνησε στη Φοινικιά Ηρακλείου η λειτουργία του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, του τέταρτου Παιδικού Χωριού SOS στην Ελλάδα.

Το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε έκταση 5 στρεμμάτων, και αποτελείται από 3 σπίτια οικογενειών SOS που φιλοξενούν σήμερα 18 παιδιά.

Στηρίζουμε ενεργά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από το 2015 και λοιπές αθλητικές διοργανώσεις.

Ανακύκλωση

Η ανακύκλωση αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ - «Super Creta Gas» με υπευθυνότητα και σεβασμό, αναλαμβάνει μετά από κάθε αλλαγή λαδιών σας, να ανακυκλώσει τα παλιά.

Κάδοι ανακύκλωσης βρίσκονται σε κάθε πρατήριο μας.

Ο αγώνας για ένα καθαρό περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας και πρωτοστατούμε για ένα καλύτερο αύριο.