Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην εταιρία Super Creta Gas - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ σηματοδοτούμε με τις δράσεις μας μία διαφορετική προσέγγιση σε θέματα όπως η κοινωνία, το περιβάλλον, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η ποιότητα ζωής.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον, υποστηρίζουμε κοινωνικές δράσεις θεσμών και πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών που ευαισθητοποιούν, ενημερώνουν και ενδυναμώνουν, ως αρωγοί στην κοινωνική - περιβαλλοντική - πολιτιστική και επιχειρηματική αειφορία και την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Μια γκάμα στοχευμένων δράσεων, από τα Παιδικά Xωριά SOS, τις κοινωνικές δομές, τις ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες της Κρήτης αλλά και υποστηρικτές Οργανισμών, εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων mentoring για την ενδυνάμωση της Γυναικείας επιχειρηματικότητας βρίσκονται κάθε χρόνο στον ετήσιο προϋπολογισμό μας.

Από το 2015 στηρίζουμε ενεργά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως μεγάλοι Χορηγοί του ράλι Κρήτης!

Η Πρόεδρος Τζίνα Τσαντρίζου είναι μέντορας και συνεργάτης του Οργανισμού Women Do Business.

Το 2021 η εταιρεία βραβεύθηκε, στο πρόσωπο της Προέδρου, Τζίνας Τσαντρίζου, με το «Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 6ου «Δ Υ Ο FORUM», ενός Θεσμού που έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από το 2016 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ζάππειο Μέγαρο. Η εταιρεία ήταν επιλέξιμη για την βράβευση των πλέων σημαντικών γυναικών της χώρας μας, βράβευση που έχει στηριχθεί στην αξιολόγηση της ICAP για τις 500 πλέον δυναμικές γυναικείες προσωπικότητες, από τις 8.500 περίπου γυναίκες, που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στο χώρο των Ελληνικών επιχειρήσεων.